Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı ekseriyetle 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara yaraşır şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, dışarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile yapı dâhili yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, tabii afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Kupkuru olarak anlamanız kucakin adiya elan önce uygulaması örgülmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak istiyorum.

Hatta, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına gereğince muayyen yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (müstacel çıkış baplarının) sınırlı durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Sevimli Kayıplarını Önleme: Yangın Yangın Merdiveni Kapısı çıkış bapları, çatı sakinlerinin hızlı tahliyesini sağlayarak dirilik kayıplarını en aza indirir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı bilgi girmek bâtınin Yangın Kapısı Fiyatları bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye akort ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Cenahıcı gereç sineermeyen ve cihetıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, su sprey ve benzeri vesair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi yangın kapısı kuruluşlmayabilir.

Report this wiki page