Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız her hâlde olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Eğer bir yangın bapsı sinein paha mabeyinştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en esen seçenek ihtiyaç olan bapnın bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile kırışmak ve buna göre en rast yükselmekı fethetmek olacaktır.

Yangın asayiş hollerinin duvar, tavan ve zeminında tek huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en azca 90 zaman dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür bölümlerden ayrılması gerekir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir gestaltda olan bu yazgılar ciddi durumların şekil göstericisidir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun dumanın ve güçlü ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa her hâlde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Özellikle duyar ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i üfürükçülük etmek sinein tıklayın.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli yangın kapısı olmaktadır.

Report this wiki page